Main content | Sidebar | Links
Advertising

Sunday, July 1, 2007

Having trouble with my Guide to UU blogs?

I've heard from a few readers that my Guide to Unitarian Universalist blogs doesn't load successfully on their computers. So I'd like to do a quick survey to try to identify the problem. Please let me know whether you can successfully load the guide on your browser, and tell me what operating system (Windows NT, Windows XP, Mac OS 10, etc.) and browser (Internet Explorer 6.0, Firefox 2.0, etc.) you're using. It may also be relevant to add what kind of Internet service you have: dialup, DSL, cable, etc.

I'm thinking of breaking the guide out of the blog and publishing it without all the many comments that have made it so very long. But I'm not entirely sure it's causing people problems simply due to its size.

Thanks for your help!

Copyright © 2007 by Philocrites | Posted 1 July 2007 at 1:05 PM

Previous: Eric Parkman Smith, Concord's Concordian.
Next: Trouble-shooting my Guide to UU blogs.

Advertising

Advertising

20 comments:

Kenneth:

July 1, 2007 02:25 PM | Permalink for this comment

Mac OS 10.4.9:
Safari, no problem.
Firefox: totally hangs, waiting for c24.statcounter.com. The scroll bar seems to indicate the whole length of the page, but I can neither scroll down nor switch to another window. I had to quit Firefox in order to get the page off my screen.

Steph:

July 1, 2007 02:37 PM | Permalink for this comment

I've used your wonderful guide in the past without any problems, but today I get an "Internet Explorer cannot publish the website..." error message. I'm using IE (obviously) and Windows XP with a cable modem.

Keith:

July 1, 2007 03:34 PM | Permalink for this comment

Works fine for me. Windows XP Professional with Firefox 2.0.0.4 over a cable modem. Works with IE 6 as well.

StevenR:

July 1, 2007 03:54 PM | Permalink for this comment

works fine for me with Firefox 2.0.0.4
windows XP DSL

will shetterly:

July 1, 2007 04:39 PM | Permalink for this comment

Firefox 2.0.0.4

Mac OSX 10.4.10

Seems fine!

Philocrites:

July 1, 2007 04:50 PM | Permalink for this comment

Theory: The page is all gussied up with Javascript from Google AdSense, Amazon, and StatCounter, which may be interacting badly because the page is already so long. But behavior is inconsistent even on the same platforms, so I'm going to keep collecting data for a little while.

Thanks to the commenters and email correspondents so far! Please keep checking in.

Chris:

July 1, 2007 05:13 PM | Permalink for this comment

XP, Firefox 1.5.0.12, RCN Cable. No problem.

chutney:

July 1, 2007 05:23 PM | Permalink for this comment

Works fine for me. Using OS 10.4.9 and the lastest Firefox.

Steve Caldwell:

July 1, 2007 06:54 PM | Permalink for this comment

Ubuntu Linux 7.04 (Feisty Fawn), Firefox 2.0.0.4
Away from home using a close friend's DSL via her wireless router and my laptop.

The list loaded OK.

Jeane:

July 1, 2007 07:13 PM | Permalink for this comment

I already emailed you; here's the info you asked for.

IE 6, Windows 2000, DSL with modem outside my PC.

Scott Wells (Boy in the Bands):

July 1, 2007 09:38 PM | Permalink for this comment

Same as Steve Caldwell, but wired in. Works fine.

Lynn:

July 1, 2007 10:37 PM | Permalink for this comment

Loads fine
IE 6.0.2900
Win XP Home SP2, current on patching
DSL 6MPS

Eric:

July 2, 2007 01:27 AM | Permalink for this comment

Windows XP Home Edition
IE 7: crashes every time
Firefox 2.0.0.4: loads fine

I mostly use IE (creature of habit), so I've set your Guide to UU blogs as my Firefox homepage, and recently I've been using Firefox specifically when I want to surf blogs. If you ask me how often I do that, I'll plead the 5th Amendment.

Stephen Retherford:

July 2, 2007 09:02 AM | Permalink for this comment

I've never had a problem before. However, I tried both the link in the message and on the sidebar this morning and get an error message before the page disappears.

I'm using Windows XP and Explorer 7.0 on my office computer. I'll try my computer at home this evening to see if anything different happens.

Anna Belle:

July 2, 2007 12:43 PM | Permalink for this comment

It works fine in Firefox on a PC running XP. On the same machine, it gives an "Operation Aborted Error" in IE7. IE doesn't crash. It just won't pull the page. It gives the same error in IE 6 on another machine. I tried validating it and there are a few odd things in it. Let me know if you need help diagnosing.

Brian McGill:

July 2, 2007 01:22 PM | Permalink for this comment

It does not work for me - I get "Internet Explorer could not load page - operation aborted message" which is patently not true because I can see the page behind the message. Interestingly, I did a right-click "save as" on the link to save the page on my hard drive and can then load that.

I use Internet Explorer 7.0 on Windows XP over a cable modem.

James:

July 2, 2007 02:42 PM | Permalink for this comment

Haven't been able to access in some time.

I'm on Windows XT with Internet Explorer 6.0. I'm on cable.

Hope this is helpful.

Louise:

July 2, 2007 03:40 PM | Permalink for this comment

Firefox 2.0.0.4 and Windows XP, loads just fine.

jess:

July 2, 2007 08:19 PM | Permalink for this comment

Mac OS 10.4.10, Safari, wireless DSL, works fine. Worked from work, too, same config with a T1 line.

Stephen Retherford:

July 2, 2007 08:52 PM | Permalink for this comment

I've just tried it on the home computer and still cannot load as at the office this morning. The home PC is Windows XP and Explorer 7.0. As I mentioned above, I used to have no problem going to that page. Something has changed. Maybe the Bush administration is to blame.



Comments for this entry are currently closed.